PIATRAONLINE | ROCK STAR CONSTRUCT

Bucuresti

Aleea Teisani nr.137A, sector 1

Firme

Contacte - PIATRAONLINE | ROCK STAR CONSTRUCT

Telefon fix: 0219907

Telefon mobil: 0213501494

Fax: 0318166956

Web: www.piatraonline.ro/

Contact: Departament Vanzari

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei PIATRAONLINE | ROCK STAR CONSTRUCT

La ce te gândești când spui piatră naturală? Că este rece, dură, că este greu de montat și greu de transportat. Atunci când au fost puse bazele PIATRAONLINE, s-a urmărit demontarea miturilor.

PIATRAONLINE a pornit în 2007 ca o afacere de familie, primul magazin online de profil din țară și în prezent, unul dintre cei mai mari furnizori de piatră naturală.

Cu o gamă de peste 1.500 de produse și peste 40.000 de proiecte finalizate, PIATRAONLINE pune la dispoziția clienților servicii de consiliere dedicate și nenumărate produse printre care enumerăm marumură, travertin, ardezie, granit, revoluționara ardezie flexibilă SKIN și multe alte materiale. Produsele business-ului românesc sunt importate din cariere din întreaga lume, din China și India, până în îndepărtata Brazilie.

PIATRAONLINE, brand-ul sub care operează compania Rock Star Construct SRL, pune la dispoziția clienților o gamă largă de produse, de la materiale tăiate la dimensiunea cerută, produse custom-made la solicitarea exclusivă a clientului și multe altele.
Niciun proiect nu este prea mic sau prea mare pentru brand, motiv pentru care se identifică drept un adevărat ”Generator de inspirație”.

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate