IMOFIN CONSULTING

Bucuresti

Firme

Contacte - IMOFIN CONSULTING

Telefon mobil: 0731075582

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei IMOFIN CONSULTING

Motto: Nu conteaza atat de mult ce faci, ci cata pasiune pui in ceea ce faci.

Pentru noi relatia cu clientul este mai importanta decat incheierea unei tranzactii, iar recomandarile sunt o rasplata mai valoroasa decat comisionul.
Cand angajati un consilier imobiliar pentru a va reprezenta interesele, puteti fi sigur(a) ca afacerea dumneavoastra imobiliara va fi dusa la capat intr-o maniera de inalta etica si profesionalism.
Capacitatea de a asculta oamenii, de a citi printre randuri ne-a ajutat mereu sa intelegem rapid ce isi doresc clientii nostrii, reusind astfel sa ii servim cu promptitudine si profesionalism! Aptitudinile de comunicare si negociere, atentia la detalii si prezentarea excelenta ne asigura succesul in pastrarea clientilor vechi, dar si castigarea celor noi.

Ca si consultanti imobiliari va stam la dispozitie pentru a va oferi cele mai bune solutii imobiliare.

Comunicam foarte usor si limpede cu clientii, abilitate pe care am dobandit-o si am perfectionat-o de-a lungul activitatii noastre.

Satisfacţia clientului e cel mai important lucru pentru Imofin Consulting.
Instrumente iscusite de marketing, pregătirea consultanţilor noştri, construirea unui important sistem de parteneriate reprezintă elemente ale strategiei de creştere a Imofin Consulting, iar această dezvoltare are drept motor satisfacţia clientului. Clientul mulţumit nu este o noţiune abstractă, este rezultatul unui sistem de customer service foarte bine pus la punct care generează valoare adăugată pentru clienţii noştri. Imofin Consulting are capacitatea de a pune la dispoziţia clienţilor săi o mare varietate de servicii conexe legate de activităţile de pe piaţa imobiliară.
Combinand experienţa practică acumulată pană in prezent cu imbunătăţirea permanentă a cunoştinţelor teoretice, suntem in măsură să vă oferim consiliere obiectivă privind tranzacţia imobiliară.


Servicii
O atitudine proactivă având în centru clientul şi satisfacţia sa.
Acest demers nu ar fi posibil fără expertiză şi profesionişti adevăraţi în real estate.
Pachetul de servicii oferit de Imofin Consulting este rezultatul abordării minuţioase a fiecărui aspect al cererii unui client.



Va oferim o gama variata de servicii precum:

Consultanta si reprezentare imobiliara
Echipa zidari, zugravi si constructori
Transport mobila
Cadastru si intabulare
Certificat energetic
Montaj si reparatii tamplarie termopan
Reparatii instalatii electrice si sanitare

Si multe alte servicii necesare...


Consultanţă în tranzacţii imobiliare
Pe o piaţă cu o dinamică ieşită din comun, cu foarte multe unităţi locative la tranzacţionare, un consultant profesionist este condiţie sine qua non pentru a face un business cu adevărat profitabil, iar pe o piaţă imobiliară in continuă mişcare şi transformare, obiectivul principal al companiei Imofin Consulting il reprezintă ajutarea in mod profesionist a cerinţelor clienţilor săi intărind o relaţie pe termen lung cu aceştia, bazată pe incredere, respect şi integritate.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter